Jinpat

HDMI-LPC / LPM HDMI släpringar

HDMI är ett proprietärt ljud-/videogränssnitt för överföring av okomprimerad videodata. Komprimerad eller okomprimerad digital ljuddata från en HDMI-kompatibel källanordning till en kompatibel datorskärm, videoprojektor, digital-tv eller digital ljudenhet. HDMI-släpringarna från JINPAT är tillförlitliga och möjliggör överföring av HDMI 1.4 (10,2 Gbps) från en stationär till en roterande enhet. Vår konstruktion är tillgänglig med flera HDMI-kanaler, ström- och signalintegration i en och samma släpring. Dessutom uppfyller de innovativa konstruktionerna de krävande kraven på crosstalk, ingångsdämpning och returförlust för att kontrollera brusförhållandet och säkerställa överföringsstabilitet. Som ledande tillverkare av släpringar och med målet att bli en av de främsta tillverkarna i världen har JINPAT aldrig slutat att utveckla HDMI-släpringar för de senaste kommersiella, övervaknings-, VR- eller andra underhållningstillämpningar. För att svara på den ökande marknaden för HDMI-släpringslösningar har JINPAT utvecklat ett brett utbud av HDMI-produkter med kombinationer av data och kraft i flera mekaniska konfigurationer för att uppfylla dina användningsbehov.

Manufacturer

Jinpat

Circuits

10

IP code rating

IP54

Material

Aluminum

Max operating speed

300 rpm

Fieldbus/Interface

HDMI; Ethernet; Current; Signal; USB

Produktblad

Jinpat

Jinpat.jpg

Jinpat Electronics grundades 1996 och är en världsledande leverantör av släpringar.
Jinpat har det bredaste sortimentet av släpringar och roterande svivlar. Tillverkning av olika industriella släpringar för industrimaskiner, övervaknings- och radarsystem, automatisering, artificiell intelligens, flygplan, medicintekniska produkter, marin utrustning, försvar, etc.
Med över två decennier av forsknings- och produktionserfarenhet samarbetar Jinpat med multinationella företag, forskningsinstitutioner, försvarsavdelningar, prestigefyllda universitet och många fler.
Dessutom tillhandahåller Jinpat både standardprodukter och anpassningar, vi löser det mesta. Alla produkter tillverkas enligt kvalitetssäkringssystemet ISO9001.
 

JINPAT