Sensata

En världsledare och tidig innovatör inom noggranna sensorer och kontrollenheter utformade för att göra världen renare, säkrare och effektivare. Du hittar dem i många applikationer - var som helst som till exempel från fordonsbromssystem till flygplanskontroller. Klixon termostater och brytare med hög precision är mycket pålitliga med mycket låg vikt och kompakt storlek för din säkra funktion.

Missionskritisk betyder produkter som är viktiga och svåra att göra. Du hittar 47.000 unika produkter i Sensata Technologies många applikationer.
Sensata-enheter finns i system som skyddar människor och miljön, så det vi gör är viktigt. Var stolt över att veta Sensatas teknologier förbättrar säkerhet, effektivitet och komfort för miljontals människor varje dag.

https://www.sensata.com/ 

 • 15TC30 automatsäkring

  Sensata

  KLIXON® trefasbrytare i 15TC-serien har utformats för att uppfylla kraven på storlek och prestanda i den inaktiva militära standarden MS90351 i intervallet 20-50A.

 • 20TC automatsäkring

  Sensata

  Klixon® 20TC-seriens automatsäkring har fördelen att integrera en on/off-omkopplare och en automatsäkring i ett smalt och kompakt paket.

 • 2TC automatsäkring

  Sensata

  Klixon® enfas TC-enheter är de minsta och lättaste högpresterande flygplansbrytare som finns tillgängliga idag. De representerar det modernaste skyddet för dagens kraftsystem i flygindustrin. Deras lätta vikt och kompakta storlek gör dem särskilt lämpade för flygplan, avionik och elektroniska system. Varumärket Klixon® har satt standarden för brytare för flygindustrin och TC-serien erbjuder den uthållighet och tillförlitlighet som krävs enligt stränga militära specifikationer.

 • 3SB automatsäkring för simulator

  Sensata

  Klixon® 3SB-serien av simulatorbrytare har utvecklats av Sensata Technologies för att möta de växande behoven hos kommersiella och militära företag i simulatorindustrin. På grund av den höga operativa kusten för levande träning genomförs allt mer träning i simulatorer. Realismen och komplexitet i morgondagens simulatorer kommer att kräva en brytare som kan ge samma "utseende och känsla" som industriellt accepterade brytare i simulatorer för att skapa en överlägsen träningsmiljö.

 • 3TC automatsäkring

  Sensata

  Klixon® enfas TC-serie är de minsta, lättaste och mest högpresterande automatsäkringar för flygplan som finns tillgängliga idag. De representerar det modernaste skyddet för dagens kraftsystem i flygindustrin. Deras låga vikt och lilla storlek gör dem särskilt lämpade för flygplan, avionik och elektroniska system.

 • 4344

  Sensata

  Hermetiskt tät termostat Ø12.7mm, -54°C till 288°C, SPST

 • 4391

  Sensata

  Termostater hermetiskt förseglade och med hög kapacitet, SPST eller SPDT, Manuell eller Automatisk återställning

 • 5BT

  Sensata

  Hermetisk Termostat för Extrema miljöer -54°C till 204°C

 • 5TC automatsäkring

  Sensata

  Klixon® enfas TC-enheter är de minsta, lättaste och mest högpresterande automatsäkringar för flygplan som finns tillgängliga idag. De representerar det modernaste skyddet av dagens kraftsystem i flygindustrin. Deras låga vikt och kompakta storlek gör dem särskilt lämpade för flygplan, avionik och elektroniska system.

 • 6752-100 automatsäkring

  Sensata

  Klixon® 6752-100-seriens termisk-magnetiska automatsäkringar är konstruerade och tillverkade för att uppfylla stränga militära standarder med 6752-designens tillförlitlighet. 6752-100 liknar 6752-12 i storlek och har strömstyrkor som sträcker sig från 50A till 100A.

 • 6752-12 automatsäkring

  Sensata

  Klixon® 6752-12-seriens termisk-magnetiska automatsäkringar är konstruerade och tillverkade för att uppfylla de strängare militära standarderna för dagens elektriska system i flygplan.

 • 6752-300 automatsäkring

  Sensata

  Klixon® 6752-300-seriens termisk-magnetiska automatsäkringar är konstruerade och tillverkade för att uppfylla de strängare militära standarder för dagens elektriska system i jetflygplan.

 • 6786

  Sensata

  Termostat med lågprofil och Ø13mm, -29°C till 177°C