0001-01-01

SCN ny svensk partner till MOXA!

SCN NY SVENSK PARTNER TILL MOXA FRÅN OCH MED JANUARI 2021

Sensor Control Nordic AB (SCN), leverantör av sensorer och industriella PC system till nordisk industri meddelar att företaget tecknat ett partneravtal med MOXA Inc, världsledande tillverkare av nätverksprodukter för industriellt bruk.

Enligt det nya avtalet är SCN partner från januari 2021 att distribuera hela MOXA’s portfölj av Ethernet-switchar, omvandlare, routrar, gateways, seriella servrar, industridatorer och skärmar i Sverige. Avtalet är ytterligare ett steg i SCN’s tillväxtstrategi som kretsar kring utökade produkt-och lösningserbjudanden genom att via strategiska partnerskap tillgodose kundernas behov.

”SCN kommer erbjuda en helt annan nivå av distributionskapacitet till vår redan starka svenska marknad, genom ökad marknadspenetration och möjligheten att erbjuda lokalt lager”, säger Simon Mathias, Sales Manager på MOXA Inc.

 -"Vår strategi att bli en ledande leverantör av nätverkslösningar är en process som vi har arbetat konsekvent med under en tid", förklarar Erik Ahlqvist, VD på SCN.
Erik Ahlqvist förklarar vidare ”Vi är i en expansionsfas där vi växer på flera olika marknader, bland annat inom maskinbyggare, kraftdistribution, infrastruktur och fastighetsautomation, där passar MOXA’s produkter väldigt bra in i vår övriga produktportfölj.

SCN vill vara en pålitlig partner till våra kunder och leverera den bästa kombinationen av hårdvara, mjukvara och lösningar. Vi har därför byggt upp en organisation för MOXA’s produktportfölj att kunna hantera såväl försäljning, logistik och teknisk support från dag 1.
Kontakta vår MOXA avdelning direkt via
moxa@scn.se  eller 08-668 21 00 för prisförfrågningar och orderläggning. Vi hälsar såväl gamla som nya kunder välkomna!

SCN omsätter 151 MSEK och är en leverantör av industriella givare och system med kontor i Stockholm, Malmö, Helsingfors, Oslo, Tallinn och Shanghai. Företaget grundades 1997 och är sedan 2017 en del av Addtech koncernen.

Presskontakt:
Roland Isaksson, Teknik & Marknadschef,
roland.isaksson@scn.se , tel 08-59477985