Proplast

PRO-POWER-ROCK-2 Arbetsbelysning

PROPLAST ROCK är grunden för detta belysningssystem. Det är en kraftfull enhet som skär igenom mörkret och kastar ljus på även de minsta dammpartiklarna. Den här versionen av LED-arbetslampan PRO-POWER-ROCK klarar 4500 lumen och är idealisk för alla typer av situationer. Överallt där högpresterande maskiner används är det där du hittar de här arbetslamporna. Ogynnsamma arbetsförhållanden och långa arbetstider gör det svårt för vanliga arbetslampor att ge tillräcklig belysning och säkerhetsnivå, men inte för PRO-POWER-ROCK. Den här lampan är utformad för att fungera utan problem under lång tid - och det gör den med stil. Lampans viktigaste egenskaper är det robusta aluminiumhöljet, linsen av härdat glas, den vattentäta förslutningen och naturligtvis de stöttåliga lysdioderna. Alla dessa faktorer samlas för att ge dig denna nästan oförstörbara LED-arbetslampa från ROCK-serien, PRO-ROCK II Spot.

Manufacturer

Proplast

IP code rating

IP69K

Produktblad

Supply voltage

12VDC; 24VDC

Proplast

Proplast.png

Tillverkning av produkter med våra kvalificerade medarbetare i egen fabrik för att uppfylla extremt höga kvalitetskrav. Med den senaste produktionsutrustningarna som levererar innovativa framsteg när det gäller teknik och design specialiserat på lastbilar och kommersiella fordon.
I områden med hög trafikintensitet där tunga laster transporteras och mycket kraftfulla maskiner används är optimal sikt avgörande för säkerheten. Av den anledningen är det viktigt att tillhandahålla korrekt fungerande belysning i och runt nyttofordon och lastbilar. Inga kompromisser kan göras med avseende på belysningskraft, såväl när det gäller motståndskraft och hållbarhet. Vattentäta tätningar, slagtåliga höljen, okrossbara linser och stötsäkra belysningssystem är därför alla standard hos Proplast.
Ända sedan Proplast grundades 1979 har vi tillverkat egna produkter med kvalificerade medarbetare i vår egen fabrik för att uppfylla våra egna extremt höga kvalitetskrav. Med de senaste produktionsmaskinerna och vår egen verktygstillverkning gör vi innovativa framsteg när det gäller teknik och design specialiserat på lastbilar och kommersiella fordon.
Målet för Proplast är att tillverka högkvalitativa belysningssystem för alla sektorer där lastbilar och nyttofordon används, från släp till transportörer och traktorer till jordbruks- och byggmaskiner.

Proplast