Våra partners

Aaeon

AAEON grundades 1992 och är en av de ledande formgivarna och tillverkarna av avancerade industriella och inbäddade datorplattformar idag.

Gigavac

Amerikansk tillverkare av likströmskontaktorer, högspänningsreläer och manuella säkerhetslastbrytare. GIGAVAC är en stark medlem i Sensata Technologies-gruppen.

Huba Control

Specialist inom tryckmätteknik. Utvecklar och tillverkar komponenter som är designade exklusivt för mätning av tryck och flöde.

Moxa

Moxa är en taiwanesisk tillverkare av nätverksprodukter. De erbjuder Ethernet-switchar och -omvandlare, routrar, protokoll gateways, seriella servrar, industridatorer, skärmar och mycket mer.

Posital Fraba

Posital Fraba utvecklar produkter inklusive roterande givare, lutningsgivare, linjära positionssensorer och ett stort utbud av tillbehör.

Wenglor

Wenglor utvecklar intelligenta sensorer, säkerhets- och bildbehandlingssystem med avancerad kommunikation för industrin.

Winmate

Winmate är en pionjär inom robust databehandlingsteknik och förser företagsledare över hela världen med pålitliga, robusta lösningar för de mest utmanande industriella förhållandena.

Your business

Partner with SCN, contact us!  

Våra partners