DSC09136.jpg

Om SCN

SCN, Sensor Control Nordic, är en oberoende leverantör av komponenter och system inom industriautomation. Vi strävar efter att erbjuda det bästa produktsortimentet, bästa pris/prestandaförhållande och 100% tillförlitlighet gällande logistiken. Vi har lång erfarenhet och stor teknisk kunskap om de produkter vi säljer, vilket medför att vi kan erbjuda våra kunder service av hög kvalité.

Sensor Control Nordic AB har tilldelats högsta kreditbetyg av Bisnode sedan 2009!

 

 

 

 

Vår vision

Vår vision är att bli Nordens ledande oberoende leverantör av komponenter och system till maskinbyggare. Vårt arbetsfält är hela Norden och Storbritannien och för att vara nära våra kunder har vi kontor i Stockholm, Malmö, Sundsvall, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo, Tallinn, Birmingham och Shanghai.

 

Miljö och kvalitet

För oss är miljö och kvalitet otroligt viktigt och vi är därför mycket stolta över att vi är ISO-certifierade. Vi har erhållit ISO 9001 samt ISO14001 certifikat, vilket innebär att vi är godkända enligt ISO-standardenVi arbetar också hårt för att nå våra miljömål, då vi ser det som affärsmässigt avgörande för att vårt företag ska förbli en nyckelleverantör i framtiden. Läs gärna mer om våra kvalitets- och hållbarhetsmål här

 

Addtech

SCN ingår i den svenska börsnoterade tekniklösningskoncernen Addtech. Addtech består av 150 självständiga bolag som säljer högteknologiska produkter och lösningar till kunder inom framför allt tillverkande industri och infrastruktur i cirka 20 länder – med fokus på långsiktig hållbar tillväxt. SCN har därav tillgång till ett globalt nätverk av tekniskt innovativa samarbetspartners. Tack vare att vi är en del av Addtech har vi det lilla företagets flexibilitet, platta organisation och obyråkratiska hållning tillsammans med det stora företagets resurser, nätverkande och karriärmöjligheter.

 

Med kunderna i fokus

Vårt kundfokus har vi lagt på medelstora och stora maskinbyggare. För att kunna erbjuda våra kunder förstklassig service och support, har vi valt att utforma vårt produktsortiment utifrån våra kunders behov.

 

Partners

Våra partners är omsorgsfullt valda för att passa in i vårt koncept, där alla är specialister och kostnadseffektiva inom sitt område, Tillsammans med dem har vi byggt upp ett komplett och slagkraftigt produktsortiment som idag består av olika områden; sensorer, komponenter, industri-PC, nätverksprodukter och styr- och drivsystem. Läs gärna mer om våra produktområden här.