Ecco Safety

12+ Pro Vantage Serien Ljusramp

Den eleganta och mångsidiga 12+ Pro Vantage™-serien kan rymma ett brett utbud av fordonstyper och uppgifter. Med fler ljusramper tillgängliga använder Pro Vantage avancerad ICE-optik för att maximera uteffekten och leverera fokuserad varning. Den levererar 64 blixtmönster, tillsammans med en skärfunktion, för att öka sikten under några villkor. Ljusrampen kan antingen monteras permanent eller med en valfri takmonteringssats. 12+ Pro-serien har ett slitstarkt aluminiumchassi, polykarbonatlins och ett val av svart eller vit bas.

Manufacturer

Ecco Safety

Produktblad

Temperature range

-30℃ ~ 50℃

Supply voltage

12VDC; 24VDC

Ecco Safety

Ecco Safety Group ESG.JPG

På ECCO är säkerhet vår främsta verksamhet. Vi tillverkar produkter som tar hand om människor så att de kan ta hand om affärer. Det är därför vi står bakom dem utan undantag.

ECCO uppfann säkerhetsbackvarnaren och sedan dess har vi vidareutvecklat dem för att göra alla dina rörelser säkrare. Backvarnare från ECCO är tillgängliga i olika storlekar, med kompatibla specifikationer, enkla att installera och fungerar helt problemfritt.

Känn dig trygg i vår expertis - ECCOs prestanda under verkliga förhållanden är oöverträffad och får inte bara människor att känna sig säkrare, det räddar liv varje dag.

Från installation till drift är ECCO-produkter konstruerade för att prestera i högsta klass. Det betyder att de är lätta att förstå, enkla att använda och är lätta att underhålla.

ECCO ger förtroende i alla aspekter - från byggkvalitet som inspirerar tillit, till att bygga ett starkt rykte om professionell service och en garanti som är oöverträffad.

 

Människor och produkter som presterar i en högre standard, vår egen standard.
Ecco Safety