Ecco Safety

Antimikrobilt kupéljus

Antimicrobial "Dome Light" ger effektiv interiörbelysning och det blå LED-ljuset dödar¹ virus, bakterier, svampar, jästsvampar, mögel och SARS-CoV-2². LED-kupolljuset använder blå LED-ljusteknik som är säker för kontinuerlig exponering av människor och djur, när den används enligt anvisningarna. Denna lampa är lätt att installera i utryckningsfordon och idealisk för polis-, brand- och EMS-applikationer. 1 Testning på ett virus utan hölje (MS2-bakteriofag) visade en minskning med 97,12 % av kontrollerade laboratorietester på 8 timmar på hårda ytor. Testning på SARS-CoV-2 (höljesvirus) visade en 96,76 % minskning av kontrollerade laboratorietester på 8 timmar på hårda ytor. Tester på MRSA och E. coli visade 90%+ minskning av kontrollerade laboratorietester på 24 timmar på hårda ytor. 2 Testning på SARS-CoV-2 (höljesvirus) visade en 98,45 % minskning av kontrollerade laboratorietester på 4 timmar på hårda ytor. 1,2 Resultaten kan variera beroende på mängden ljus som når ytorna i utrymmet där produkten är installerad och exponeringstiden. Användning av Vyv antimikrobiellt ljus är inte avsett att ersätta manuell rengöring och desinfektion.

Manufacturer

Ecco Safety

Supply voltage

12V; 24V

Ecco Safety

Ecco Safety Group ESG.JPG

På ECCO är säkerhet vår främsta verksamhet. Vi tillverkar produkter som tar hand om människor så att de kan ta hand om affärer. Det är därför vi står bakom dem utan undantag.

ECCO uppfann säkerhetsbackvarnaren och sedan dess har vi vidareutvecklat dem för att göra alla dina rörelser säkrare. Backvarnare från ECCO är tillgängliga i olika storlekar, med kompatibla specifikationer, enkla att installera och fungerar helt problemfritt.

Känn dig trygg i vår expertis - ECCOs prestanda under verkliga förhållanden är oöverträffad och får inte bara människor att känna sig säkrare, det räddar liv varje dag.

Från installation till drift är ECCO-produkter konstruerade för att prestera i högsta klass. Det betyder att de är lätta att förstå, enkla att använda och är lätta att underhålla.

ECCO ger förtroende i alla aspekter - från byggkvalitet som inspirerar tillit, till att bygga ett starkt rykte om professionell service och en garanti som är oöverträffad.

 

Människor och produkter som presterar i en högre standard, vår egen standard.
Ecco Safety