Ecco Safety

ECCO Vital Vio Belysning

BAKTERIEDÖDANDE LJUS. Funktioner och fördelar: - VioSafe™ desinfektionsteknologi med vitt ljus har visat sig ge kontinuerlig desinfektion av bakterier* på ytor med hög beröringskänsla i inomhusmiljöer. - Kräver ingen särskild stilleståndstid för rengöring till skillnad från ultraviolett ljus vilket gör det säkert för arbetarna att utföra normal kursverksamhet när den används. - Minskar dramatiskt kontaminering och lägger till ett skyddslager samtidigt som vit ljusbelysning som är säker för människor och djur och som är bevisat bakteriedödande - Minskar framgångsrikt förekomsten av skadliga bakterier och minskar kostnaderna i samband med sjukdomar, kontaminering av varor och myndighetsregler. - Ljust och dämpat läge finns tillgängligt. Säker och certifierad: - Det bakteriedödande ljuset Vital Vio's VioSafe™-teknik har testats för kontinuerlig och obegränsad användning i närheten av människor. Vital Vios teknik är utformad för att uppfylla IEC 62471-standarderna. IEC 62471-standarden ger vägledning för utvärdering av fotobiologisk säkerhet hos lampor, lampsystem, och definierar exponeringsgränser. - Upp till 99 % minskning av bakterier, efter 24 timmar! Resultaten kommer att variera i aktiva traumaområden eftersom nya bakterier ständigt introduceras och överförs i alla fordon.

Manufacturer

Ecco Safety

Supply voltage

12VDC; 24VDC

Ecco Safety

Ecco Safety Group ESG.JPG

På ECCO är säkerhet vår främsta verksamhet. Vi tillverkar produkter som tar hand om människor så att de kan ta hand om affärer. Det är därför vi står bakom dem utan undantag.

ECCO uppfann säkerhetsbackvarnaren och sedan dess har vi vidareutvecklat dem för att göra alla dina rörelser säkrare. Backvarnare från ECCO är tillgängliga i olika storlekar, med kompatibla specifikationer, enkla att installera och fungerar helt problemfritt.

Känn dig trygg i vår expertis - ECCOs prestanda under verkliga förhållanden är oöverträffad och får inte bara människor att känna sig säkrare, det räddar liv varje dag.

Från installation till drift är ECCO-produkter konstruerade för att prestera i högsta klass. Det betyder att de är lätta att förstå, enkla att använda och är lätta att underhålla.

ECCO ger förtroende i alla aspekter - från byggkvalitet som inspirerar tillit, till att bygga ett starkt rykte om professionell service och en garanti som är oöverträffad.

 

Människor och produkter som presterar i en högre standard, vår egen standard.
Ecco Safety