Sensata

11AT Hermetisk vipp-brytare

Klixon® 10AT-serien är hermetiska positionsgränsbrytare i rostfritt stål, Klixon® 11AT- och 12AT-serierna är positionskontrollbrytare. Alla är idealiska för extremt hårda och krävande miljöer som finns i flygplans-, militär-, rymd- och flygplansmotortillämpningar. Klixon® hermetiska positionsbrytare med precision har använts i över 40 år i ett brett spektrum av tillämpningar och finns i praktiskt taget alla kommersiella och militära flygplan samt i olika rymdfarkoster och satelliter världen över.

Manufacturer

Sensata

IP code rating

Hermetic

Max current

2A; 4A

MIL approval

Yes

Sensata

sen_4c_v transparent.png

En världsledare och tidig innovatör inom noggranna sensorer och kontrollenheter utformade för att göra världen renare, säkrare och effektivare. Du hittar dem i många applikationer - var som helst som till exempel från fordonsbromssystem till flygplanskontroller. Klixon termostater och brytare med hög precision är mycket pålitliga med mycket låg vikt och kompakt storlek för din säkra funktion.

Missionskritisk betyder produkter som är viktiga och svåra att göra. Du hittar 47.000 unika produkter i Sensata Technologies många applikationer.
Sensata-enheter finns i system som skyddar människor och miljön, så det vi gör är viktigt. Var stolt över att veta Sensatas teknologier förbättrar säkerhet, effektivitet och komfort för miljontals människor varje dag.

https://www.sensata.com/