Gigavac

GV140 Kontaktor för kretskort

Med kretskortsmontering kan du spara på kostnader när kablar och kontakter minimeras eller helt elimineras. Fortfarande är kontaktorn hermetiskt tätad och utvecklad enligt UL1604 och IP67 samt RoHS och CE. Flamskyddsmedel enligt SAE J1171 och ISO8846. Montering är möjlig i alla riktningar för enkel installation.

Manufacturer

Gigavac

Added function

None

Auxilary contact

Normally open (NO)

Coil Voltage

12VDC; 24VDC; 48VDC

Contact config

Normally open (NO)

Continuous current

400A

Max current

2000A

Mechanical cycles

1000000

Mounting

PCB

Produktblad

Gigavac

gigavac-logo.jpeg

Amerikansk tillverkare av likströmskontaktorer, högspänningsreläer och manuella säkerhetslastbrytare.
GIGAVACs förseglade brytarexpertis inkluderar produkter som är framtagna med hjälp av ny patenterad teknik till en lägre kostnad för dessa marknadsledande och förseglade kontaktorer och manuella brytare.
GIGAVAC grundades 2002 av en liten grupp entusiaster som  startade ett företag med kunden i fokus. Den ursprungliga inriktningen på högspänningsreläer med mångårig erfarenhet och kunskap av konstruktion, tillverkning och applikationstjänster av förseglade brytare som de anställda tagit till företaget.
Denna tillväxt gjorde det också möjligt för GIGAVAC-teknik att fokusera på att använda sin expertis för att utveckla en ny teknik för att hantera utmaningarna med höga effektomkopplingar i en förseglad kontaktor. Resultatet är den patenterade EPIC-serien (metall/keramisk sammanfogning) av förseglade kontaktorer som introducerades i slutet av 2006. EPIC-kontaktorer har alltid tillverkats exklusivt hos GIGAVAC i USA.
Raden av EPIC-produkter växte till att omfatta GX industrikontaktorer, MX för den mobila marknaden och smarta kontaktorer. GIGAVAC's erfarenhet av hermetiska kontaktorer inkluderade därför produkter som drar nytta av ny patenterad teknik till en lägre kostnad än andra förseglade kontaktorer och manuella brytare.
GIGAVAC, medlem av Sensata Technologies-gruppen, välkomnar dig att besöka deras nya ISO9001, 3 700 kvm stora fabrik och huvudkontor i Carpinteria nära Santa Barbara, Kalifornien för att ta reda på mer om de oöverträffade förseglade växlingsprodukterna.

Gigavac