Jinpat

Släpring av pannkakstyp i liten dimension

Detta sortiment av släpringar har i första hand utformats för överföring av signaler, men har vidareutvecklats för att även kunna användas för kraftöverföring. Fina mässingsringar används för signaler och kan pläteras med silver, guld eller rhodium när lågt kontaktmotstånd och låga ljudnivåer krävs. De bästa resultaten uppnås också när dessa ädelmetallytor används tillsammans med silvergrafitborstar. Dessa enheter är endast lämpliga för låg rotationshastighet då de är försedda med mässingsringar. För kraftöverföring kan mässingsringar med större sektioner monteras för låga och medelhöga hastigheter och fosforbronsringar för höga hastigheter. Blandningar av signal- och kraftringar är också möjligt i detta mycket anpassningsbara typ av släpring. Lämpliga kolborsthållare är också möjligt, antingen lösa för separat montering eller monterade i gjutna hållare. LPK-seriens släpringar är indelade i två typer: Separata pannkaks-släpring LPKS och fristående pannkaks-släpring LPK.

Manufacturer

Jinpat

Circuits

6

IP code rating

None

Max operating speed

100 rpm

Fieldbus/Interface

Current; Signal

Jinpat

Jinpat.jpg

Jinpat Electronics grundades 1996 och är en världsledande leverantör av släpringar.
Jinpat har det bredaste sortimentet av släpringar och roterande svivlar. Tillverkning av olika industriella släpringar för industrimaskiner, övervaknings- och radarsystem, automatisering, artificiell intelligens, flygplan, medicintekniska produkter, marin utrustning, försvar, etc.
Med över två decennier av forsknings- och produktionserfarenhet samarbetar Jinpat med multinationella företag, forskningsinstitutioner, försvarsavdelningar, prestigefyllda universitet och många fler.
Dessutom tillhandahåller Jinpat både standardprodukter och anpassningar, vi löser det mesta. Alla produkter tillverkas enligt kvalitetssäkringssystemet ISO9001.
 

JINPAT