Enfas

Finns i storlekar från 0,5A till 100A och alla är "Tripfria". De kan därför inte tvingas att ansluta, när de har löst ut, innan kretsen är säker igen.
 • 20TC automatsäkring

  Sensata

  Klixon® 20TC-seriens automatsäkring har fördelen att integrera en on/off-omkopplare och en automatsäkring i ett smalt och kompakt paket.

  Visa
 • 2TC automatsäkring

  Sensata

  Klixon® enfas TC-enheter är de minsta och lättaste högpresterande flygplansbrytare som finns tillgängliga idag. De representerar det modernaste skyddet för dagens kraftsystem i flygindustrin. Deras lätta vikt och kompakta storlek gör dem särskilt lämpade för flygplan, avionik och elektroniska system. Varumärket Klixon® har satt standarden för brytare för flygindustrin och TC-serien erbjuder den uthållighet och tillförlitlighet som krävs enligt stränga militära specifikationer.

  Visa
 • 3TC automatsäkring

  Sensata

  Klixon® enfas TC-serie är de minsta, lättaste och mest högpresterande automatsäkringar för flygplan som finns tillgängliga idag. De representerar det modernaste skyddet för dagens kraftsystem i flygindustrin. Deras låga vikt och lilla storlek gör dem särskilt lämpade för flygplan, avionik och elektroniska system.

  Visa
 • 5TC automatsäkring

  Sensata

  Klixon® enfas TC-enheter är de minsta, lättaste och mest högpresterande automatsäkringar för flygplan som finns tillgängliga idag. De representerar det modernaste skyddet av dagens kraftsystem i flygindustrin. Deras låga vikt och kompakta storlek gör dem särskilt lämpade för flygplan, avionik och elektroniska system.

  Visa
 • 6752-100 automatsäkring

  Sensata

  Klixon® 6752-100-seriens termisk-magnetiska automatsäkringar är konstruerade och tillverkade för att uppfylla stränga militära standarder med 6752-designens tillförlitlighet. 6752-100 liknar 6752-12 i storlek och har strömstyrkor som sträcker sig från 50A till 100A.

  Visa
 • 6752-12 automatsäkring

  Sensata

  Klixon® 6752-12-seriens termisk-magnetiska automatsäkringar är konstruerade och tillverkade för att uppfylla de strängare militära standarderna för dagens elektriska system i flygplan.

  Visa
 • 7270 och 7271 automatsäkring

  Sensata

  Klixon® 7270- och 7271-serierna av automatsäkringar har utformats för att utnyttja ett mindre utrymme bakom panelen och samtidigt skydda ledare och kabel i flygplan och markstödsutrustning på 120VAC, 400Hz eller 30VDC-system.

  Visa
 • 7274 automatsäkring

  Sensata

  Klixon® 7274-serien är små, lätta enheter med låg strömstyrka som är särskilt utformade för att skydda kablar och komponenter i flygplan/luftfartsindustrin i luftburna fordon och utrustning.

  Visa
 • 7277 automatsäkring

  Sensata

  Klixon® 7277-serien är utformad för tillämpningar som inte kräver de strängare prestandaegenskaperna och godkännandena som för våra militära brytare.

  Visa