Sensata

M1 och 11041

KLIXON® 11041 / M1 Serien med hermetiskt förseglade termostater i halvtumsstorlek (M24236/1) är konstruerad för exceptionell vibrations- och stöttålighet för att ge tillförlitlig omkoppling i de mest krävande tillämpningar. Före den slutliga svetsningen vakuumbakas det hermetiska paketet och fylls på med torrt kväve. Den inerta, torra atmosfären eliminerar fukt för att förhindra kondensering vid låga temperaturer, förbättrar termostatens dielektriska egenskaper och förhindrar oxidation av kontakterna. Termostaterna 11041 och M1 är de idealiska valen för tillämpningar som till exempel skydd mot isbildning och luftdatasensorer, uppvärmd dränering för flygplan, temperaturreglering av utloppsluftstemperatur, värmare för kanaler/ventilation/toaletter i flygplan, värmereglering av batterier i satelliter och temperaturreglering av propulsionsledningar i satelliter. Funktioner: Enpolig / enkelriktad (SPST) Förinställda temperaturväxlingar, ej justerbar kalibrering. Hög motståndskraft mot stötar och vibrationer. Hermetiskt förseglad, vakuumbakad och återfylld med kväve. Olika monteringskonfigurationer tillgängliga. Kvalificerad enligt MIL-PRF-24236/1 Kvalificerad enligt NASA S-311-P641/05

Manufacturer

Sensata

Acceleration

yes 100G

Current

7A

IP code rating

Hermetic

MIL approval

Yes

Voltage

125VAC; 250VAC; 30VAC; 30VDC

Temperature range

Extended

Sensata

sen_4c_v transparent.png

En världsledare och tidig innovatör inom noggranna sensorer och kontrollenheter utformade för att göra världen renare, säkrare och effektivare. Du hittar dem i många applikationer - var som helst som till exempel från fordonsbromssystem till flygplanskontroller. Klixon termostater och brytare med hög precision är mycket pålitliga med mycket låg vikt och kompakt storlek för din säkra funktion.

Missionskritisk betyder produkter som är viktiga och svåra att göra. Du hittar 47.000 unika produkter i Sensata Technologies många applikationer.
Sensata-enheter finns i system som skyddar människor och miljön, så det vi gör är viktigt. Var stolt över att veta Sensatas teknologier förbättrar säkerhet, effektivitet och komfort för miljontals människor varje dag.

https://www.sensata.com/