Sensata

Prober

Klixon-termostater anpassade och monterade i prober. Enpolig / enkelriktad (SPST) och finns som normalt öppen (NO) eller normalt stängd (NC). Finns i flera fasta temperaturområden. Hermetiskt vakuumförseglade insatser (prober). Dessa skräddarsydda termostater finns tillgängliga för extrema temperaturer, smala arbetsområden eller andra specialanpassningar. Och i varianter av MIL-S-24236, MIL-S-24236/2, MIL-S-24236/11 och MIL-S-24236/25.

Manufacturer

Sensata

Current

0,1A; 0,2A; 0,5A; 2A

IP code rating

Hermetic

MIL approval

Yes

Voltage

30VDC; 30VAC; 115VAC

Produktblad

Temperature range

Normal

Sensata

sen_4c_v transparent.png

En världsledare och tidig innovatör inom noggranna sensorer och kontrollenheter utformade för att göra världen renare, säkrare och effektivare. Du hittar dem i många applikationer - var som helst som till exempel från fordonsbromssystem till flygplanskontroller. Klixon termostater och brytare med hög precision är mycket pålitliga med mycket låg vikt och kompakt storlek för din säkra funktion.

Missionskritisk betyder produkter som är viktiga och svåra att göra. Du hittar 47.000 unika produkter i Sensata Technologies många applikationer.
Sensata-enheter finns i system som skyddar människor och miljön, så det vi gör är viktigt. Var stolt över att veta Sensatas teknologier förbättrar säkerhet, effektivitet och komfort för miljontals människor varje dag.

https://www.sensata.com/