Ecco Safety

800-Serien för ytmontering

Smart Alarm® från ECCO är världens första självjusterande backvarnare som ständigt mäter omgivande ljud och justerar ljudnivån för att skapa en volym som är säker utan att vara irriterande eller bidra till ökat buller. Smart Alarms® eliminerar behovet av konstant manuell justering och hjälper till att förhindra avsiktlig bortkoppling av larmet. Fästet är konstruerat för att passa många tillverkares monteringsönskemål. Stålhölje och robust konstruktion för krävande tillämpningar. Bakåtmonterad högtalare förbättrar ljudet och skyddar larmet från damm och fuktinträngning. Förseglad i epoxi för skydd mot damm, fukt och vibrationer.

Manufacturer

Ecco Safety

Temperature range

Extended

dB(A)

97; 87; 86; 82; 112; 107; 102; Switchable

Supply voltage

12VDC; 24VDC

Ecco Safety

Ecco Safety Group ESG.JPG

På ECCO är säkerhet vår främsta verksamhet. Vi tillverkar produkter som tar hand om människor så att de kan ta hand om affärer. Det är därför vi står bakom dem utan undantag.

ECCO uppfann säkerhetsbackvarnaren och sedan dess har vi vidareutvecklat dem för att göra alla dina rörelser säkrare. Backvarnare från ECCO är tillgängliga i olika storlekar, med kompatibla specifikationer, enkla att installera och fungerar helt problemfritt.

Känn dig trygg i vår expertis - ECCOs prestanda under verkliga förhållanden är oöverträffad och får inte bara människor att känna sig säkrare, det räddar liv varje dag.

Från installation till drift är ECCO-produkter konstruerade för att prestera i högsta klass. Det betyder att de är lätta att förstå, enkla att använda och är lätta att underhålla.

ECCO ger förtroende i alla aspekter - från byggkvalitet som inspirerar tillit, till att bygga ett starkt rykte om professionell service och en garanti som är oöverträffad.

 

Människor och produkter som presterar i en högre standard, vår egen standard.
Ecco Safety