Ecco Safety

EW2010 Rund LED säkerhetsområde för fotgängare

ECCOs EW2010 LED Pedestrian Arrows är designade speciellt för materialhanteringsapplikationer för att ge en visuell varning för fotgängare i närheten av mobil utrustning. Dessa lampor är avsedda att komplettera ett 360º varningsljus genom att projicera en blå eller röd pil på marken framför eller bak på fordonet. Denna extra säkerhetsfunktion är särskilt användbar där blinda hörn finns (d.v.s. lagerhyllor) och sannolikt kommer att ses av fotgängare som inte tittar upp eller är mycket uppmärksamma på sin omgivning. Med 12-56 VDC-drift, ett aluminiumhölje och polykarbonatlins är EW2010 extremt motståndskraftig mot stötar och vibrationsskador.

Manufacturer

Ecco Safety

Produktblad

Supply voltage

12VDC; 24VDC

Ecco Safety

Ecco Safety Group ESG.JPG

På ECCO är säkerhet vår främsta verksamhet. Vi tillverkar produkter som tar hand om människor så att de kan ta hand om affärer. Det är därför vi står bakom dem utan undantag.

ECCO uppfann säkerhetsbackvarnaren och sedan dess har vi vidareutvecklat dem för att göra alla dina rörelser säkrare. Backvarnare från ECCO är tillgängliga i olika storlekar, med kompatibla specifikationer, enkla att installera och fungerar helt problemfritt.

Känn dig trygg i vår expertis - ECCOs prestanda under verkliga förhållanden är oöverträffad och får inte bara människor att känna sig säkrare, det räddar liv varje dag.

Från installation till drift är ECCO-produkter konstruerade för att prestera i högsta klass. Det betyder att de är lätta att förstå, enkla att använda och är lätta att underhålla.

ECCO ger förtroende i alla aspekter - från byggkvalitet som inspirerar tillit, till att bygga ett starkt rykte om professionell service och en garanti som är oöverträffad.

 

Människor och produkter som presterar i en högre standard, vår egen standard.
Ecco Safety