Ecco Safety

EW2530 LED Arbetsbelysning

Arbetslampan EW2530 erbjuder den senaste tekniken och det allra starkaste vita ljuset för din applikation. EMC-kompatibel och 120-graders bred ljusbild med extremt starkt ljus i en kompakt design gör denna arbetslampa perfekt för en mängd olika applikationer. Denna LED-modell erbjuder över 80 000 timmars underhållsfri förväntad livslängd i kombination med låg förbrukning och en inbyggd ventil för att förhindra imma.

Manufacturer

Ecco Safety

IP code rating

IP67

Produktblad

Temperature range

-40°C ~ 65°C

Supply voltage

12VDC; 24VDC

Ecco Safety

Ecco Safety Group ESG.JPG

På ECCO är säkerhet vår främsta verksamhet. Vi tillverkar produkter som tar hand om människor så att de kan ta hand om affärer. Det är därför vi står bakom dem utan undantag.

ECCO uppfann säkerhetsbackvarnaren och sedan dess har vi vidareutvecklat dem för att göra alla dina rörelser säkrare. Backvarnare från ECCO är tillgängliga i olika storlekar, med kompatibla specifikationer, enkla att installera och fungerar helt problemfritt.

Känn dig trygg i vår expertis - ECCOs prestanda under verkliga förhållanden är oöverträffad och får inte bara människor att känna sig säkrare, det räddar liv varje dag.

Från installation till drift är ECCO-produkter konstruerade för att prestera i högsta klass. Det betyder att de är lätta att förstå, enkla att använda och är lätta att underhålla.

ECCO ger förtroende i alla aspekter - från byggkvalitet som inspirerar tillit, till att bygga ett starkt rykte om professionell service och en garanti som är oöverträffad.

 

Människor och produkter som presterar i en högre standard, vår egen standard.
Ecco Safety