Ecco Safety

7660 Ecco RotoLED SAE klass 1 LED Hybrid Varningsljus

7660-seriens RotoLED™-ljus kombinerar alla de stora fördelarna med de senaste lysdioderna med den omisskännliga varningssignalen från en rotator, utan att kompromissa med tillförlitligheten. LED Hybrid-teknik använder ett borstlöst magnetiskt drivsystem för att snurra reflektorskivan, vilket minskar buller och eliminerar de typiska motor-/växelnackdelarna förknippade med konventionella rotatorer. 7660 har också en TIR-optik för att ge SAE klass 1 ljuseffekt. Ytterligare fördelar inkluderar en förlängd, tjänstefri livslängd, låg förbrukning.

Manufacturer

Ecco Safety

IP code rating

IP67

Produktblad

Temperature range

-30℃ ~ 50℃

Supply voltage

12VDC; 24VDC

Ecco Safety

Ecco Safety Group ESG.JPG

På ECCO är säkerhet vår främsta verksamhet. Vi tillverkar produkter som tar hand om människor så att de kan ta hand om affärer. Det är därför vi står bakom dem utan undantag.

ECCO uppfann säkerhetsbackvarnaren och sedan dess har vi vidareutvecklat dem för att göra alla dina rörelser säkrare. Backvarnare från ECCO är tillgängliga i olika storlekar, med kompatibla specifikationer, enkla att installera och fungerar helt problemfritt.

Känn dig trygg i vår expertis - ECCOs prestanda under verkliga förhållanden är oöverträffad och får inte bara människor att känna sig säkrare, det räddar liv varje dag.

Från installation till drift är ECCO-produkter konstruerade för att prestera i högsta klass. Det betyder att de är lätta att förstå, enkla att använda och är lätta att underhålla.

ECCO ger förtroende i alla aspekter - från byggkvalitet som inspirerar tillit, till att bygga ett starkt rykte om professionell service och en garanti som är oöverträffad.

 

Människor och produkter som presterar i en högre standard, vår egen standard.
Ecco Safety