Ecco Safety

EB5100-SERIEN LED Varningsljus

Lågprofil R65 Beacon använder kraftfulla lysdioder, arrangerade för att producera ett 360° blixtmönster genom att kombinera LED-teknikens solid-state, underhållsfria långlivade natur. Med ytterligare funktioner inklusive flera blixtmönster, synkronisering och kraftfulla tester enligt ECCO-standarden och OEM-specifikationer. Denna högpresterande serie har förbättrat EMC-prestanda till CISPR 25 nivå 3, är robust och kompakt i en populär husdesign och finns i fyra standardmonteringsalternativ. Det här sortimentet är utformat för att maximera motståndskraften mot överdrivna vibrationer, öka produktens livslängd och stöds av vår femåriga garanti utan krångel. Beacons med bärnstensfärgade lysdioder (gul eller klar lins) producerar en simulerad rotation som är R65 klass 1-kompatibel.

Manufacturer

Ecco Safety

IP code rating

IP69K

Temperature range

-30℃ ~ 50℃

Supply voltage

12VDC; 24VDC

Ecco Safety

Ecco Safety Group ESG.JPG

På ECCO är säkerhet vår främsta verksamhet. Vi tillverkar produkter som tar hand om människor så att de kan ta hand om affärer. Det är därför vi står bakom dem utan undantag.

ECCO uppfann säkerhetsbackvarnaren och sedan dess har vi vidareutvecklat dem för att göra alla dina rörelser säkrare. Backvarnare från ECCO är tillgängliga i olika storlekar, med kompatibla specifikationer, enkla att installera och fungerar helt problemfritt.

Känn dig trygg i vår expertis - ECCOs prestanda under verkliga förhållanden är oöverträffad och får inte bara människor att känna sig säkrare, det räddar liv varje dag.

Från installation till drift är ECCO-produkter konstruerade för att prestera i högsta klass. Det betyder att de är lätta att förstå, enkla att använda och är lätta att underhålla.

ECCO ger förtroende i alla aspekter - från byggkvalitet som inspirerar tillit, till att bygga ett starkt rykte om professionell service och en garanti som är oöverträffad.

 

Människor och produkter som presterar i en högre standard, vår egen standard.
Ecco Safety