Ecco Safety

7945 Ecco Serien Puls II Varningsljus

Varningsljus i 7945-serien kombinerar alla de stora fördelarna med den senaste LED-tekniken med ett traditionellt hölje i stroboskopstil till ett pris som är jämförbart med en stroboskop. Tillgänglig i antingen 13cm eller 18cm höjdprofiler, är 7945 lämplig för ett brett spektrum av applikationer där ett högintensivt SAE klass I-ljus krävs. 7945 har 12-24VDC-drift och 11 blixtmönster som ger en varningssignal som får mycket bra uppmärksamhet.

Manufacturer

Ecco Safety

IP code rating

Unrated

Temperature range

-30℃ ~ 50℃

Supply voltage

12VDC; 24VDC

Ecco Safety

Ecco Safety Group ESG.JPG

På ECCO är säkerhet vår främsta verksamhet. Vi tillverkar produkter som tar hand om människor så att de kan ta hand om affärer. Det är därför vi står bakom dem utan undantag.

ECCO uppfann säkerhetsbackvarnaren och sedan dess har vi vidareutvecklat dem för att göra alla dina rörelser säkrare. Backvarnare från ECCO är tillgängliga i olika storlekar, med kompatibla specifikationer, enkla att installera och fungerar helt problemfritt.

Känn dig trygg i vår expertis - ECCOs prestanda under verkliga förhållanden är oöverträffad och får inte bara människor att känna sig säkrare, det räddar liv varje dag.

Från installation till drift är ECCO-produkter konstruerade för att prestera i högsta klass. Det betyder att de är lätta att förstå, enkla att använda och är lätta att underhålla.

ECCO ger förtroende i alla aspekter - från byggkvalitet som inspirerar tillit, till att bygga ett starkt rykte om professionell service och en garanti som är oöverträffad.

 

Människor och produkter som presterar i en högre standard, vår egen standard.
Ecco Safety