Ecco Safety

ED9040 Positionslampa LED

ED9040 Hide-A-LED-serien ger funktionaliteten hos en varningslampa i en låg profil, vilket gör det möjligt för fordonet att komma fram på ett säkert sätt till platsen. SAE Class I-ljusutgång, synkroniseringsmöjligheter och valet av 29 blinkmönster för enfärgad och 69 blinkmönster för tvåfärgad gör det möjligt att skapa en uppseendeväckande flerfärgad ljusinsamling. Ett varningssystem med hälften av det antal lampor som vanligtvis krävs. ED9040 erbjuder flexibilitet med flera olika infällda monteringstillämpningar på praktiskt taget vilken yta som helst, bland annat stötfångare och på sidorna av fordon. Funktioner och fördelar: 12-24 VDC - Smal lågprofilkonstruktion med 6 kraftfulla lysdioder för en ljusstark varningslampa. - 29 blinkmönster (enfärgad) eller 69 blinkmönster (tvåfärgad). - Allt-i-modul: alla kontroller är inbäddade i strålkastaren, vilket gör att man slipper en LED-blinkstyrenhet. - Optimerad lins och optik, maximerar ljusstrålen i flera varianter med en eller två färger. - Diskret infälld montering, praktiskt taget tillämpligt på alla fordonsytor - kan sättas in i ett 25,4mm hål, med 250mm kabel. - Stabilt ljus och dimbar - Synkroniserbar - Temperaturområde: -30ºC till +50ºC

Manufacturer

Ecco Safety

IP code rating

IP67

Supply voltage

12VDC; 24VDC

Ecco Safety

Ecco Safety Group ESG.JPG

På ECCO är säkerhet vår främsta verksamhet. Vi tillverkar produkter som tar hand om människor så att de kan ta hand om affärer. Det är därför vi står bakom dem utan undantag.

ECCO uppfann säkerhetsbackvarnaren och sedan dess har vi vidareutvecklat dem för att göra alla dina rörelser säkrare. Backvarnare från ECCO är tillgängliga i olika storlekar, med kompatibla specifikationer, enkla att installera och fungerar helt problemfritt.

Känn dig trygg i vår expertis - ECCOs prestanda under verkliga förhållanden är oöverträffad och får inte bara människor att känna sig säkrare, det räddar liv varje dag.

Från installation till drift är ECCO-produkter konstruerade för att prestera i högsta klass. Det betyder att de är lätta att förstå, enkla att använda och är lätta att underhålla.

ECCO ger förtroende i alla aspekter - från byggkvalitet som inspirerar tillit, till att bygga ett starkt rykte om professionell service och en garanti som är oöverträffad.

 

Människor och produkter som presterar i en högre standard, vår egen standard.
Ecco Safety