Proplast

Lateral LED positionslampa PRO-PENNY

Indikatorlampa för sidomontering, kategori 5. Snabb och enkel fastsättning med 3M-klisterplatta. Extremt liten konstruktion. Kabeln är vattentät. Kabellängd 0,5m. 12/24 Volt - 0,8 Watt. ECE-godkänd, ADR-godkänd. IP6K9K

Manufacturer

Proplast

IP code rating

IP69K

Supply voltage

12VDC; 24VDC

Proplast

Proplast.png

Tillverkning av produkter med våra kvalificerade medarbetare i egen fabrik för att uppfylla extremt höga kvalitetskrav. Med den senaste produktionsutrustningarna som levererar innovativa framsteg när det gäller teknik och design specialiserat på lastbilar och kommersiella fordon.
I områden med hög trafikintensitet där tunga laster transporteras och mycket kraftfulla maskiner används är optimal sikt avgörande för säkerheten. Av den anledningen är det viktigt att tillhandahålla korrekt fungerande belysning i och runt nyttofordon och lastbilar. Inga kompromisser kan göras med avseende på belysningskraft, såväl när det gäller motståndskraft och hållbarhet. Vattentäta tätningar, slagtåliga höljen, okrossbara linser och stötsäkra belysningssystem är därför alla standard hos Proplast.
Ända sedan Proplast grundades 1979 har vi tillverkat egna produkter med kvalificerade medarbetare i vår egen fabrik för att uppfylla våra egna extremt höga kvalitetskrav. Med de senaste produktionsmaskinerna och vår egen verktygstillverkning gör vi innovativa framsteg när det gäller teknik och design specialiserat på lastbilar och kommersiella fordon.
Målet för Proplast är att tillverka högkvalitativa belysningssystem för alla sektorer där lastbilar och nyttofordon används, från släp till transportörer och traktorer till jordbruks- och byggmaskiner.

Proplast