Proplast

ProCAN XL Bakljus

LED-baklykta LED-bromsljus LED-blinkers Indikatorlampa för sekventiell körriktning Snygg design tack vare klar glasoptik med lysande FF-teknik. Användning av 18 High Power LED-lampor för ljusstark belysning. Huset är vattentätt. Flexibelt fastsättning. 12 Volt / 24 Volt, kabel 0,5m. Optisk klar lins. ECE- och ADR-godkänd. IP67

Manufacturer

Proplast

IP code rating

IP67

Supply voltage

12VDC; 24VDC

Proplast

Proplast.png

Tillverkning av produkter med våra kvalificerade medarbetare i egen fabrik för att uppfylla extremt höga kvalitetskrav. Med den senaste produktionsutrustningarna som levererar innovativa framsteg när det gäller teknik och design specialiserat på lastbilar och kommersiella fordon.
I områden med hög trafikintensitet där tunga laster transporteras och mycket kraftfulla maskiner används är optimal sikt avgörande för säkerheten. Av den anledningen är det viktigt att tillhandahålla korrekt fungerande belysning i och runt nyttofordon och lastbilar. Inga kompromisser kan göras med avseende på belysningskraft, såväl när det gäller motståndskraft och hållbarhet. Vattentäta tätningar, slagtåliga höljen, okrossbara linser och stötsäkra belysningssystem är därför alla standard hos Proplast.
Ända sedan Proplast grundades 1979 har vi tillverkat egna produkter med kvalificerade medarbetare i vår egen fabrik för att uppfylla våra egna extremt höga kvalitetskrav. Med de senaste produktionsmaskinerna och vår egen verktygstillverkning gör vi innovativa framsteg när det gäller teknik och design specialiserat på lastbilar och kommersiella fordon.
Målet för Proplast är att tillverka högkvalitativa belysningssystem för alla sektorer där lastbilar och nyttofordon används, från släp till transportörer och traktorer till jordbruks- och byggmaskiner.

Proplast