Ecco Safety

11 Serien - LED ljusramp med låg höjd

11-serien RefleXL® är ECCOs mest kompakta och lågprofilerade varningsljusbalk hittills. Denna eleganta ljusstav erbjuder robust hållbarhet med sin polykarbonatlins och aluminiumram. Designad för att monteras permanent med medföljande monteringsfötter, på ett valfritt huvudvärksställ eller tillfälligt med magnetiska monteringsalternativ, ger RefleXL® diskret och kraftfull varning för alla fordonstillämpningar. Tillgänglig i enfärgs- eller tvåfärgsalternativ som stöder upp till 91 blixtmönster, denna LED-ljusramp utrustar ditt fordon med den mångsidighet som krävs för att få jobbet gjort - den perfekta passformen för alla bärgningsbilar, arbetsfordon eller nyttofordon där de är kompakta varning är viktigt.

Manufacturer

Ecco Safety

Produktblad

Temperature range

-40°C ~ 65°C

Ecco Safety

Ecco Safety Group ESG.JPG

På ECCO är säkerhet vår främsta verksamhet. Vi tillverkar produkter som tar hand om människor så att de kan ta hand om affärer. Det är därför vi står bakom dem utan undantag.

ECCO uppfann säkerhetsbackvarnaren och sedan dess har vi vidareutvecklat dem för att göra alla dina rörelser säkrare. Backvarnare från ECCO är tillgängliga i olika storlekar, med kompatibla specifikationer, enkla att installera och fungerar helt problemfritt.

Känn dig trygg i vår expertis - ECCOs prestanda under verkliga förhållanden är oöverträffad och får inte bara människor att känna sig säkrare, det räddar liv varje dag.

Från installation till drift är ECCO-produkter konstruerade för att prestera i högsta klass. Det betyder att de är lätta att förstå, enkla att använda och är lätta att underhålla.

ECCO ger förtroende i alla aspekter - från byggkvalitet som inspirerar tillit, till att bygga ett starkt rykte om professionell service och en garanti som är oöverträffad.

 

Människor och produkter som presterar i en högre standard, vår egen standard.
Ecco Safety