Ecco Safety

3400 Serien kompakt och högintensiv ljusvarning

3410 LED Safety Director™ är ett kompakt högintensivt varningssystem som är utformat för att dirigera trafik som närmar sig bakdelen av ett stillastående fordon. Den kompakta ljusstavdesignen möjliggör diskret invändig eller exteriör montering, antingen i linje med fordonet eller med hjälp av de medföljande monteringsfästena. Inuti hytten ger en modern soft touch-kontroller fingertoppskontroll av 3410:s nio inbyggda blixtmönster, har en LED-display som efterliknar det valda mönstret i realtid och inkluderar även en hjälpströmbrytare. 20A hjälprelä ingår.

Manufacturer

Ecco Safety

Produktblad

Temperature range

-30℃ ~ 50℃

Supply voltage

12VDC

Ecco Safety

Ecco Safety Group ESG.JPG

På ECCO är säkerhet vår främsta verksamhet. Vi tillverkar produkter som tar hand om människor så att de kan ta hand om affärer. Det är därför vi står bakom dem utan undantag.

ECCO uppfann säkerhetsbackvarnaren och sedan dess har vi vidareutvecklat dem för att göra alla dina rörelser säkrare. Backvarnare från ECCO är tillgängliga i olika storlekar, med kompatibla specifikationer, enkla att installera och fungerar helt problemfritt.

Känn dig trygg i vår expertis - ECCOs prestanda under verkliga förhållanden är oöverträffad och får inte bara människor att känna sig säkrare, det räddar liv varje dag.

Från installation till drift är ECCO-produkter konstruerade för att prestera i högsta klass. Det betyder att de är lätta att förstå, enkla att använda och är lätta att underhålla.

ECCO ger förtroende i alla aspekter - från byggkvalitet som inspirerar tillit, till att bygga ett starkt rykte om professionell service och en garanti som är oöverträffad.

 

Människor och produkter som presterar i en högre standard, vår egen standard.
Ecco Safety