Ecco Safety

EW3100 Serien, enkelradig ramp

ECCOs enradiga ljusramper erbjuder lång, underhållsfri förväntad livslängd, låg förbrukning och extremt starkt vitt ljus. Finns i tre längder, var och en med två monteringsalternativ att välja på. Dessa barer är ett idealiskt val för både kommersiella och rekreationsapplikationer. Funktioner inkluderar 12-24 VDC-drift, 5-watts lysdioder, bred eller smal ljusbild, robust hölje och UV-hårdbelagd polykarbonatlins.

Manufacturer

Ecco Safety

IP code rating

IP69K

Temperature range

-40°C ~ 70°C

Supply voltage

12VDC; 24VDC

Ecco Safety

Ecco Safety Group ESG.JPG

På ECCO är säkerhet vår främsta verksamhet. Vi tillverkar produkter som tar hand om människor så att de kan ta hand om affärer. Det är därför vi står bakom dem utan undantag.

ECCO uppfann säkerhetsbackvarnaren och sedan dess har vi vidareutvecklat dem för att göra alla dina rörelser säkrare. Backvarnare från ECCO är tillgängliga i olika storlekar, med kompatibla specifikationer, enkla att installera och fungerar helt problemfritt.

Känn dig trygg i vår expertis - ECCOs prestanda under verkliga förhållanden är oöverträffad och får inte bara människor att känna sig säkrare, det räddar liv varje dag.

Från installation till drift är ECCO-produkter konstruerade för att prestera i högsta klass. Det betyder att de är lätta att förstå, enkla att använda och är lätta att underhålla.

ECCO ger förtroende i alla aspekter - från byggkvalitet som inspirerar tillit, till att bygga ett starkt rykte om professionell service och en garanti som är oöverträffad.

 

Människor och produkter som presterar i en högre standard, vår egen standard.
Ecco Safety