Sensata

4344

Enpolig / enkelriktad (SPST) termostat och kan fås som normalt öppen (NO) eller normalt stängd (NC). Finns för 30VDC och upp till 230VAC för resistiva laster upp till 7A. Modeller i olika utföranden för önskad montering, även en specialvariant med stålband. Hermetiskt förseglad i stål och för den nya versionen i rostfritt stål. Kompakt storlek från Ø12,7mm och låg vikt från 7 gram. Extremt motståndskraftig mot stötar och vibrationer. Lämplig för applikationer som övervakning av vattentemperatur, motorskydd, medicinsk utrustning och batteripaket.

Manufacturer

Sensata

Acceleration

yes 10G

Current

1A; 1,5A; 2A; 2,5A; 3A; 4A; 5A; 6A; 7A

IP code rating

Hermetic

Mechanical shock

yes 100G

MIL approval

Yes

Voltage

30VDC; 30VAC; 125VAC; 250VAC

Produktblad

Temperature range

Extended

Sensata

sen_4c_v transparent.png

En världsledare och tidig innovatör inom noggranna sensorer och kontrollenheter utformade för att göra världen renare, säkrare och effektivare. Du hittar dem i många applikationer - var som helst som till exempel från fordonsbromssystem till flygplanskontroller. Klixon termostater och brytare med hög precision är mycket pålitliga med mycket låg vikt och kompakt storlek för din säkra funktion.

Missionskritisk betyder produkter som är viktiga och svåra att göra. Du hittar 47.000 unika produkter i Sensata Technologies många applikationer.
Sensata-enheter finns i system som skyddar människor och miljön, så det vi gör är viktigt. Var stolt över att veta Sensatas teknologier förbättrar säkerhet, effektivitet och komfort för miljontals människor varje dag.

https://www.sensata.com/