Sensata

5BT

Enpolig/dubbelriktad kontakt med omkopplingskontakt (SPDT). Finns i en rad fasta temperaturområden från -54°C till 204°C. Extremt motståndskraftig mot stötar och vibrationer. Finns för 30VDC, 30VAC och 125VAC och resistiva laster upp till 3A. Hermetiskt vakuumförseglade och fyllda med kväve. Finns i en mängd olika utföranden för önskad montering. Kompakt storlek från Ø16,3mm och vikt från 6 gram. Kvalificerade enligt MIL-PRF-24236/24 och MIL-STD-202. Vanliga applikationer kan vara temperaturreglering av vatten, motorskydd, medicinsk utrustning och batteripaket.

Manufacturer

Sensata

Acceleration

yes 10G

Current

2A; 3A

IP code rating

Hermetic

MIL approval

Yes

Voltage

30VDC; 30VAC; 125VAC

Produktblad

Temperature range

Extended

Sensata

sen_4c_v transparent.png

En världsledare och tidig innovatör inom noggranna sensorer och kontrollenheter utformade för att göra världen renare, säkrare och effektivare. Du hittar dem i många applikationer - var som helst som till exempel från fordonsbromssystem till flygplanskontroller. Klixon termostater och brytare med hög precision är mycket pålitliga med mycket låg vikt och kompakt storlek för din säkra funktion.

Missionskritisk betyder produkter som är viktiga och svåra att göra. Du hittar 47.000 unika produkter i Sensata Technologies många applikationer.
Sensata-enheter finns i system som skyddar människor och miljön, så det vi gör är viktigt. Var stolt över att veta Sensatas teknologier förbättrar säkerhet, effektivitet och komfort för miljontals människor varje dag.

https://www.sensata.com/