Sensata

7BT2

Enpolig / enkelriktad (SPST) termostat och kan fås som normalt öppen (NO) eller normalt stängd (NC). Finns för 30VDC och upp till 240VAC för resistiva laster upp till 15A. Lämpliga applikationer är till exempel övervakning av vattentemperatur, motorskydd, medicinsk utrustning och batteripaket.

Manufacturer

Sensata

Acceleration

No

Current

7,5A; 10A; 15A

IP code rating

Sealed

MIL approval

No

Voltage

120VAC; 250VAC

Produktblad

Temperature range

Extended

Sensata

sen_4c_v transparent.png

En världsledare och tidig innovatör inom noggranna sensorer och kontrollenheter utformade för att göra världen renare, säkrare och effektivare. Du hittar dem i många applikationer - var som helst som till exempel från fordonsbromssystem till flygplanskontroller. Klixon termostater och brytare med hög precision är mycket pålitliga med mycket låg vikt och kompakt storlek för din säkra funktion.

Missionskritisk betyder produkter som är viktiga och svåra att göra. Du hittar 47.000 unika produkter i Sensata Technologies många applikationer.
Sensata-enheter finns i system som skyddar människor och miljön, så det vi gör är viktigt. Var stolt över att veta Sensatas teknologier förbättrar säkerhet, effektivitet och komfort för miljontals människor varje dag.

https://www.sensata.com/