Sensata

3BT och 4BT

Enkelpolig (SPST) och finns både som normalt öppen (NO) eller normalt stängd (NC). Ni kan välja modell om ni önskar att kretsen bryts eller sluts vid uppnådd temperatur. Hermetiskt förseglad och fylld med kväve. I en mängd varianter och flera monteringsalternativ. Finns för 30VDC/VAC och 115VAC för resistiva belastningar upp till 1A. I extremt små storlekar och vikt från låga 0,2g. Tack vare denna låga vikt är responstiden också mycket snabb. Extremt motståndskraftig mot stötar och vibrationer. 3BT tillverkas i enlighet med MIL-PRF-24236/19 och NASA S-311-641 / 07. Fysiska dimensioner från Ø5,5mm och höjd från 8mm. Lämplig för applikationer som radarsystem, kretskort, batteripaket, motor- eller generatorlindningar och kemiska detekteringssystem.

Manufacturer

Sensata

Acceleration

yes 10G

Current

0,1A; 0,2A; 0,5A; 1A

IP code rating

Hermetic

Mechanical shock

yes 100G

MIL approval

Yes

Voltage

30VDC; 30VAC; 115VAC

Produktblad

Temperature range

Extended

Sensata

sen_4c_v transparent.png

En världsledare och tidig innovatör inom noggranna sensorer och kontrollenheter utformade för att göra världen renare, säkrare och effektivare. Du hittar dem i många applikationer - var som helst som till exempel från fordonsbromssystem till flygplanskontroller. Klixon termostater och brytare med hög precision är mycket pålitliga med mycket låg vikt och kompakt storlek för din säkra funktion.

Missionskritisk betyder produkter som är viktiga och svåra att göra. Du hittar 47.000 unika produkter i Sensata Technologies många applikationer.
Sensata-enheter finns i system som skyddar människor och miljön, så det vi gör är viktigt. Var stolt över att veta Sensatas teknologier förbättrar säkerhet, effektivitet och komfort för miljontals människor varje dag.

https://www.sensata.com/