scndirect_newsletter.png

2024-09-30

Snabba produktförslag med SCN Direct – Ny AI-tjänst från SCN!

SCN AB levererar innovativa sensorer och system för en bred industriell sektor. Med våra sex affärsområden – Factory Automation, Vehicle Solutions, Defence, Medical & Life science, Renewables och Network & Infrastructure – erbjuder vi skräddarsydd teknik för att möta framtidens krav. Vi förenar avancerade sensorer och system med expertis för att driva utveckling och innovation i varje bransch vi verkar inom.

Nu lanserar vi SCN Direct – en innovativ AI-tjänst som hjälper kunder att snabbt och enkelt hitta rätt produkt bland över 1 miljon tekniska produkter. Med SCN Direct kan kunder få personliga produktförslag direkt via e-post på bara några minuter.


SCN Direct är skapad för att möta de växande behoven hos företag inom våra affärsområden att snabbt ta fram produktförslag, där tidseffektivitet och precision är avgörande. Genom att använda avancerad AI-teknik analyserar SCN Direct kundernas specifika behov och levererar skräddarsydda förslag på produkter som passar deras unika krav.


Vi vet hur tidskrävande och utmanande det kan vara att hitta rätt produkt när man har att göra med ett brett sortiment av tekniska komponenter och sensorer. Ofta handlar det om att navigera i ett överväldigande utbud och säkerställa att produkten matchar de specifika tekniska kraven. Med SCN Direct tar vi bort mycket av den osäkerheten genom att erbjuda en AI-driven tjänst som analyserar kundens specifikationer och snabbt ger ett skräddarsytt produktförslag. Det betyder att våra kunder kan fatta välgrundade beslut snabbare, vilket i slutändan sparar både tid och resurser. SCN Direct är designad för att göra produktvalet så enkelt och pålitligt som möjligt, vilket är avgörande för företag som vill optimera sina projekt inom industriell automation.”, säger Erik Ahlqvist, VD på SCN. Vidare mera ingående förklarar han: "SCN Direct är inte bara en teknisk lösning – det är ett viktigt steg i vår långsiktiga strategi att integrera AI i alla delar av vår affärsmodell. Genom att implementera AI på det här sättet har vi möjligheten att revolutionera hur kunder interagerar med oss och hur de väljer produkter. Med SCN Direct kan våra kunder få svar på bara några minuter, vilket innebär att de slipper långa väntetider och istället kan fokusera på att driva sina projekt framåt. Vår vision är att AI inte bara ska förenkla kundernas köpprocess, utan också göra den mer intelligent och intuitiv. Vi befinner oss i en tid där teknik utvecklas snabbare än någonsin, och vi på SCN är fast beslutna att fortsätta leda denna utveckling genom att erbjuda lösningar som inte bara svarar på dagens behov, utan också förbereder våra kunder för framtiden."

 

Så fungerar SCN Direct


Kunder med behov av sensorer och system kan enkelt mejla sina specifikationer eller frågor till direct@scn.se. På några minuter får de ett produktförslag som är anpassat efter deras behov, vilket gör att de snabbt kan fatta informerade beslut och påbörja sina projekt med rätt komponenter.

Fördelar med SCN Direct:

- Snabb och enkel process – svar på bara några minuter.
- Tillgång till över 1 miljon tekniska produkter.
- Skräddarsydda förslag baserade på specifika behov.
SCN Direct är tillgänglig för alla, och företaget ser fram emot att hjälpa ännu fler inom industriell
automation att optimera sina projekt med rätt produkter – snabbt och effektivt.


För mer information om SCN AB och SCN Direct, besök vår hemsida på www.scn.se eller använd
tjänsten direkt på direct@scn.se