UEC Precision Sensors

A45C från 0.2 till 20 psia. Tryckvakt absoluttryck

Absoluttrycksvakt: en brytare som är konstruerad för att aktiveras vid mätpunkter som är refererade till absolut noll. Höjdomkopplare: en absolut tryckvakt med aktiveringspunkter som refereras till ett avstånd i höjd. Manometertryckvakt: en brytare som är konstruerad för att aktiveras vid punkter som refererar till atmosfäriskt tryck. Differenstryckvakt är en brytare som känner av variationer i en fast skillnad mellan två tryck. Vakuumomkopplare är en omkopplare som är konstruerad för att aktiveras vid ett tryck under omgivningstrycket (trycket i den omgivande atmosfären). Aktiveringsvärde är skillnaden i värde mellan brytpunkten vid ökande tryck och minskande tryck. "Proof Pressure" är det maximala tryck som kan tillämpas utan att skada eller kalibreringsförskjutning uppstår.

Manufacturer

UEC Precision Sensors

Pressure limit PSI

0,25

Produktblad

United Electric Controls UEC

UEC.png

Precision Sensors är en division i United Electric Controls som designar och tillverkar elektromekaniska och halvledartryck-, vakuum-, vätskenivå-, temperatur-, flöde- och höjd-/lufthastighetsbrytare för kommersiella, flyg- och försvarsindustrier.
Precision Sensors grundades för mer än 50 år sedan för att specialisera sig på flyg- och försvarsindustrin. Precisions sensors har ett stort mervärde som marknadsledare inom säkerhet, larm och avstängning.
 

Precisionsensors