Våra marknader

Industriell automation

Industriell automation

För att kunna erbjuda det absolut bästa inom Industriell automation fokuserar SCN på tillförlitlighet, kostnadseffektivitet och hög kvalité inom hela vårt erbjudande. Vi gör allt för att möta och överträffa dina förväntningar. SCN erbjuder en bredd av produkter till alla typer av maskinbyggare. Till exempel absolutgivare, linjärgivare, flödes- och tryck sensorer, industriella datorer och displayer, PLC’er, frekvensomriktare och servon. Applikationer kan till exempel vara maskinbyggare av robotar, förpackningsmaskiner, plastbearbetning, metallbearbetning, mat- och dryckesmaskiner, conveyer system samt tvättutrustning.

Läs mer
Mobila arbetsfordon

Mobila arbetsfordon

Inom marknadsområdet Mobila arbetsfordon är SCN ert naturliga förstahandsval med högteknisk kompetens och lång applikationserfarenhet för att alltid nå det bästa pris/prestanda förhållandet inom applikationen. Vi levererar diverse produkter till alla typer av tillverkare såsom exempelvis skogsmaskiner, bergborrmaskiner, AGV’er, truckar, lastbilar, bussar och kranar. Till dessa typer av maskiner har vi utvecklat ett brett produktområde som klarar chock, vibrationer, breda temperaturspann, hög IP klass och diverse nödvändiga certifikat för mycket tuffa miljöer.

Läs mer
Försvars och Flygindustri

Försvars och Flygindustri

Inom Försvars och Flygindustri är vi din givna partner för elektromekaniska produkter med världsledande kvalitet och tillförlitlighet utan att kompromissa. SCN arbetar nära med alla typer av tillverkande företag inom exempelvis radar system, vapensystem, UAV system, ubåtar, stridsvagnar och delsystem inom flyg. Exempel på produkter vi erbjuder är hermetiskt slutna DC kontaktorer, reläer, switchar, fläktar, termiska brytare, ruggade handhållna datorer, embedded kort och displayer.

Läs mer
Medicinteknik

Medicinteknik

Inom marknadsområdet Medicinteknik är SCN en bred leverantör av hårdvarulösningar inom olika medicinrelaterade applikationer. Vårt mål är att hjälpa och praktiskt tillgängliggöra smarta lösningar som främjar vår hälsa med hjälp av vårt produkterbjudande. Ett team av kompetenta säljare och produktspecialister hjälper dig med rådgivning och systemleveranser som säkerställer rätt ställda krav på hårdvarustandard beroende på applikation. Exempel på applikationer vi levererar inom är röntgenmaskiner, scanners, operationsutrustning, ambulansutrustning och patientnära miljöer inom sjukhus, klinker samt vårdhem.

Läs mer
Elektrisk kraft och Förnybar energi

Elektrisk kraft och Förnybar energi

För den snabbväxande sektorn av Elektrisk kraft och Förnybar energi är vi ditt förstahandsval för att ta din applikation till nästa nivå med den senaste elektroniska teknologin. SCN har ett fantastiskt mångårigt kunnande inom det här området med en rad produktexperter speciellt inom DC-kraft lösningar. Vi fokuserar på att erbjuda världsledande produkter till exempelvis miljövänlig kraft, vattenkraft, vindkraft, solenergi, kraftinstallationer och produkter för kraftdistribution.

Läs mer
Inbyggda system

Inbyggda system

Till dig som utvecklar och bygger Inbyggda system är vi rätt partner för rätt produkt och snabb teknisk rådgivning. Vårt team av säljexperter, ingenjörer och produktansvariga kommer de dig en triangulär röd tråd som stöd i hela din utvecklingsprocess utan att kompromissa på detaljerna. Produkter vi kan erbjuda återfinns inom PC-kort, displayer, minnen och lagringsprodukter. Typiska kundapplikationer är tillverkare av biljettautomater, spelautomater, fotoautomater, bensinpumpar och diverse självservicestationer.

Läs mer
Marin och Offshore

Marin och Offshore

Inom Marin och Offshore marknaden erbjuder och stödjer SCN dig till att hitta den bäst anpassade tekniska lösningen utan att kompromissa på de tekniska detaljerna. Det kan exempelvis vara produkter designade för marina bryggor, motorsystem, klimatkontroll, ventilation, nätverkssystem och distansuppkoppling. Vi har ett brett erbjudande av certifieringar såsom EX, DNV och GL anpassade för allt från större fartyg till mindre båtar samt olje- och gasplattformar.

Läs mer
Infrastruktur

Infrastruktur

Inom infrastruktur jobbar vi främst med datainsamling och styrningar för ”Smart City” och järnväg, men har även lösningar för tunnlar, broar och vägar. Produktportföljen består bland annat av kompletta styrsystem, AI-kort och datorer, HMIer, datainsamlings I/O, olika typer av flödes- och tryckgivare, interface och nätverksprodukter, till exempel accesspunkter, Ethernet och fiberswitchar.

Läs mer