Flame

Flame

Vår enkla filosofi är att lagerhålla ett perfekt sortiment av elektromekaniska artiklar för försvars- och flygkunder för att lösa problemet med långa ledtider hos tillverkarna på dessa produkter. Denna innovativa lösning för lagerhantering ger våra kunder omedelbar tillgång till produkter så att de kan slutföra sina projekt i tid. Detta eliminerar den osäkerhet ni har då ni har med direktkontakt med tillverkaren och dess långa ledtider.
Som en av världens största lagerdistributörerna i branschen och kännedomen att lagerhålla rätt produkter när det gäller våra kunders behov. Inte bara från att ha tillgång till de produkter ni behöver utan en kundservice från vår säljpersonal som kommer med många års branschspecifik erfarenhet.
Produktutbudet uppdateras kontinuerligt för att möta de växande kraven i branschen och fokus kommer alltid att vara elektromekaniska produkter, specialreläer, reläsocklar, strömbrytare och indikatorer. Från kvalitetskontroll till frakt och hantering kan våra kunder vara helt säkra på att era varor är i trygga händer.

 

Flame Enterprises