Mibbo fokuserar på högkvalitativa industriella kontrollkomponenter och är stora på strömförsörjning. Produktforskning och utveckling, produktion, försäljning, lokala tjänster hos avancerade utrustningstillverkare och systemintegratörer. Att utveckla tekniken med oberoende immateriella rättigheter att tillhandahålla högsta kvalitet på produkterna och personliga lösningar ökar företagsvärdet och självklart att även kundvärdet växer tillsammans.

Mibbo erbjuder kompletta produkter och tekniska tjänster, med integrerad och utmärkt elektronisk styrteknik samt att förstå kundens krav på lösningar. Applikationer i fält och processkraven vid olika situationer är en utmaning att lösa för att uppnå en komplett lösningar för våra kunder.

Mibbos huvudprodukter är strömförsörjning för; industriella surfplattor, strömförsörjning för järnväg, solid state reläer, pekskärmar och anpassade CDM-produkter. Marknaderna är i huvudsak; tillverkningsindustrin för utrustning, energibesparing, miljöskydd, ny energi, petrokemisk, stål , transport, kommunala, civila och många andra områden.

Mibbo