Motrona

Motrona

Tillverkare av ett unikt sortiment av panelinstrument, elektronisk mätutrustning, signalomvandlare samt process- och rörelsekontrollutrustning. Vår expanderande produktportfölj innehåller säkerhetsprodukter, digitala indikatorer, styrenheter och signalomvandlare. Med över 40 års marknadserfarenhet utmärker vi oss som pålitlig specialist som ger professionellt stöd för er projektutveckling och problemlösning.
Motronas produktionsanläggningar har nyligen utökats för att tillgodose en växande efterfråga. Detta förstärker möjligheten att behålla ett permanent lager av kärnprodukter, redo för omedelbar leverans vanligtvis samma arbetsdag som ordern mottas.
Motrona erbjuder även en skräddarsydd tjänst för kundspecifika lösningar med hjälp av ett team med god erfarenhet av vana att finna lösningar. Det finns inget ingenjörerna tycker om mer än en utmaning!
Internationellt orienterad och därför representerad över hela världen. Med kompetenta och långsiktiga partners står Motrona för maximal flexibilitet i samråd med snabb problemlösning och kort produktleverans.

https://www.motrona.com/