Petercem

Petercem

Specialiserade på elektrotekniska mikrobrytare, anpassade kombinerade brytare och utrustning utformad för att fungera i de mest krävande miljöerna. Produkterna är skräddarsydda efter dina behov och är hermetiskt slutna och utformade för att motstå stötar, svåra miljöer och elektromagnetisk störning.
Petercem är idag en världsledande leverantör av elektrotekniska switch-, mät- och detekteringslösningar på sina marknader flyg, försvar, och marin.
Vår prioritet är och förblir kundnöjdhet med högsta kvaliteten på våra produkter och tjänster.
Vi kommer fortsatt att investera i innovation och se till att våra industriella val är säkra. Petercem vill och måste förlita sig på utveckling av nya produkter för att erbjuda innovativa lösningar med högt mervärde för våra kunder.
Denna utvecklingen används också genom modernisering av vår industriella produktionsenhet. Vi kommer att fortsätta med "Lean-policyn" och på alla nivåer kommer Petercem att ifrågasätta sig själv genom samarbete i hela vårt team.
Säkerhet är en av våra största intressen både internt och för våra kunder. Vi vet, för vi levererar produkter till utrustning där allas säkerhet står på spel.
 

Petercem