Jinpat

LPT000-32S-16A

En pneumatisk släpring är en svivel som används för att överföra gas (under tryck eller undertryck) från ett stationärt inlopp till ett roterande utlopp, vilket bevarar och isolerar gasanslutningen. Pneumatiska släpringar är konstruerade för att tåla ett brett temperatur- och tryckområde för en mängd olika förhållanden och miljöer. Dessutom kan roterande svivlar mycket väl integrera flera kanaler och hantera olika typer av gaser samtidigt.

Manufacturer

Jinpat

Circuits

16; 36

IP code rating

IP54

Material

Aluminum

Max operating speed

50 rpm

Fieldbus/Interface

Compressed air; Current; Signal

Jinpat

Jinpat Electronics grundades 1996 och är en världsledande leverantör av släpringar.
Jinpat har det bredaste sortimentet av släpringar och roterande svivlar. Tillverkning av olika industriella släpringar för industrimaskiner, övervaknings- och radarsystem, automatisering, artificiell intelligens, flygplan, medicintekniska produkter, marin utrustning, försvar, etc.
Med över två decennier av forsknings- och produktionserfarenhet samarbetar Jinpat med multinationella företag, forskningsinstitutioner, försvarsavdelningar, prestigefyllda universitet och många fler.
Dessutom tillhandahåller Jinpat både standardprodukter och anpassningar, vi löser det mesta. Alla produkter tillverkas enligt kvalitetssäkringssystemet ISO9001.
 

JINPAT