Jinpat

LPMS-06B-U2

USB släpring för USB 2.0 Universal Serial Bus (USB) är en industristandard som fastställer specifikationer för kablar och kontakter samt protokoll för anslutning, kommunikation och strömförsörjning mellan datorer, kringutrustning och andra datorer. De viktigaste generationerna av USB-specifikationer som är populära i dag är; USB 2.0 och USB 3.0. USB-släpringarna som tillverkas av JINPAT är tillförlitliga för att möjliggöra överföring av USB 2.0 och USB 3.0 från en stationär till en roterande struktur. Vår konstruktion är tillgänglig med flera USB-kanaler, ström- och signalintegration inom en slipring. Dessutom uppfyller de innovativa konstruktionerna de krävande kraven på crosstalk, ingångsdämpning och returförlust för att kontrollera brusförhållandet och säkerställa överföringsstabilitet. Som ledande tillverkare av släpringar och med målet att bli en av de främsta tillverkarna i världen fortsätter JINPAT att utveckla USB-släpringar för att hålla jämna steg med den senaste tekniken. För att svara på den ökande marknaden för USB-släpringslösningar har JINPAT utvecklat ett brett utbud av USB-produkter med kombinationer av data och ström i flera mekaniska konfigurationer för att uppfylla dina applikationsbehov.

Manufacturer

Jinpat

Circuits

1

IP code rating

IP54

Material

Plastic

Max operating speed

10 rpm

Fieldbus/Interface

USB

Produktblad

Jinpat

Jinpat Electronics grundades 1996 och är en världsledande leverantör av släpringar.
Jinpat har det bredaste sortimentet av släpringar och roterande svivlar. Tillverkning av olika industriella släpringar för industrimaskiner, övervaknings- och radarsystem, automatisering, artificiell intelligens, flygplan, medicintekniska produkter, marin utrustning, försvar, etc.
Med över två decennier av forsknings- och produktionserfarenhet samarbetar Jinpat med multinationella företag, forskningsinstitutioner, försvarsavdelningar, prestigefyllda universitet och många fler.
Dessutom tillhandahåller Jinpat både standardprodukter och anpassningar, vi löser det mesta. Alla produkter tillverkas enligt kvalitetssäkringssystemet ISO9001.
 

JINPAT