Sensata

15TC30 automatsäkring

- Låg vikt. - Utan kompensering av omgivningstemperaturen. - Trefas. - "Trip free" design. - Strömstyrka: 20A till 50A. - Hög prestanda. - Typisk användning i flygplan, flygelektronik och elektroniska system. KLIXON® trefasbrytare i 15TC-serien har utformats för att uppfylla kraven på storlek och prestanda i den inaktiva militära standarden MS90351 i intervallet 20A till 50A.

Manufacturer

Sensata

Approvals

Yes

Current

20A; 50A

MIL approval

Yes

Phase

3-phase

Mounting

Neck mounting

Produktblad

Sensata

En världsledare och tidig innovatör inom noggranna sensorer och kontrollenheter utformade för att göra världen renare, säkrare och effektivare. Du hittar dem i många applikationer - var som helst som till exempel från fordonsbromssystem till flygplanskontroller. Klixon termostater och brytare med hög precision är mycket pålitliga med mycket låg vikt och kompakt storlek för din säkra funktion.

Missionskritisk betyder produkter som är viktiga och svåra att göra. Du hittar 47.000 unika produkter i Sensata Technologies många applikationer.
Sensata-enheter finns i system som skyddar människor och miljön, så det vi gör är viktigt. Var stolt över att veta Sensatas teknologier förbättrar säkerhet, effektivitet och komfort för miljontals människor varje dag.

https://www.sensata.com/