Automatsäkringar Flyg & Försvar

KLIXON termiska och AIRPAX hydraulmagnetiska brytare från Sensata Technologies, för flygplan och försvarsindustrin, är kompakta och mycket lätta.

Lämpliga för applikationer som kräver säker drift och hög motståndskraft mot stötar och vibrationer. Tillfälliga och ofarliga effektuttag upptäcks med avancerad teknik så att säkringen inte löser ut av en ofarlig orsak. Finns med eller utan kompensation för omgivningstemperaturen.

Finns i storlekar från 0,5 A till 1200 A och alla är "Tripfria" och kan därför inte tvingas att återslutas när de har löst ut innan kretsen är säker igen.

Med över 100 års erfarenhet inom en mängd olika industrier och applikationer med höga krav är Sensata Technologies en av världens ledande leverantörer av till exempel skydd av elektrisk utrustning, styrning och krafthanteringslösningar.

Automatsäkringar Flyg & Försvar (29)

 • 15TC30 automatsäkring

  Sensata

  KLIXON® trefasbrytare i 15TC-serien har utformats för att uppfylla kraven på storlek och prestanda i den inaktiva militära standarden MS90351 i intervallet 20-50A.

 • 20TC automatsäkring

  Sensata

  Klixon® 20TC-seriens automatsäkring har fördelen att integrera en on/off-omkopplare och en automatsäkring i ett smalt och kompakt paket.

 • 2TC automatsäkring

  Sensata

  Klixon® enfas TC-enheter är de minsta och lättaste högpresterande flygplansbrytare som finns tillgängliga idag. De representerar det modernaste skyddet för dagens kraftsystem i flygindustrin. Deras lätta vikt och kompakta storlek gör dem särskilt lämpade för flygplan, avionik och elektroniska system. Varumärket Klixon® har satt standarden för brytare för flygindustrin och TC-serien erbjuder den uthållighet och tillförlitlighet som krävs enligt stränga militära specifikationer.

 • 3SB automatsäkring för simulator

  Sensata

  Klixon® 3SB-serien av simulatorbrytare har utvecklats av Sensata Technologies för att möta de växande behoven hos kommersiella och militära företag i simulatorindustrin. På grund av den höga operativa kusten för levande träning genomförs allt mer träning i simulatorer. Realismen och komplexitet i morgondagens simulatorer kommer att kräva en brytare som kan ge samma "utseende och känsla" som industriellt accepterade brytare i simulatorer för att skapa en överlägsen träningsmiljö.

 • 3TC automatsäkring

  Sensata

  Klixon® enfas TC-serie är de minsta, lättaste och mest högpresterande automatsäkringar för flygplan som finns tillgängliga idag. De representerar det modernaste skyddet för dagens kraftsystem i flygindustrin. Deras låga vikt och lilla storlek gör dem särskilt lämpade för flygplan, avionik och elektroniska system.

 • 5TC automatsäkring

  Sensata

  Klixon® enfas TC-enheter är de minsta, lättaste och mest högpresterande automatsäkringar för flygplan som finns tillgängliga idag. De representerar det modernaste skyddet av dagens kraftsystem i flygindustrin. Deras låga vikt och kompakta storlek gör dem särskilt lämpade för flygplan, avionik och elektroniska system.

 • 6752-100 automatsäkring

  Sensata

  Klixon® 6752-100-seriens termisk-magnetiska automatsäkringar är konstruerade och tillverkade för att uppfylla stränga militära standarder med 6752-designens tillförlitlighet. 6752-100 liknar 6752-12 i storlek och har strömstyrkor som sträcker sig från 50A till 100A.

 • 6752-12 automatsäkring

  Sensata

  Klixon® 6752-12-seriens termisk-magnetiska automatsäkringar är konstruerade och tillverkade för att uppfylla de strängare militära standarderna för dagens elektriska system i flygplan.

 • 6752-300 automatsäkring

  Sensata

  Klixon® 6752-300-seriens termisk-magnetiska automatsäkringar är konstruerade och tillverkade för att uppfylla de strängare militära standarder för dagens elektriska system i jetflygplan.

 • 6TC automatsäkring

  Sensata

  Klixon® trefas TC-enheter är de minsta, lättaste och mest högpresterande automatsäkringarna för flygplan som finns tillgängliga idag. De representerar det senaste skyddet för dagens kraftsystem i flygindustrin.

 • 7270 och 7271 automatsäkring

  Sensata

  Klixon® 7270- och 7271-serierna av automatsäkringar har utformats för att utnyttja ett mindre utrymme bakom panelen och samtidigt skydda ledare och kabel i flygplan och markstödsutrustning på 120VAC, 400Hz eller 30VDC-system.

 • 7274 automatsäkring

  Sensata

  Klixon® 7274-serien är små, lätta enheter med låg strömstyrka som är särskilt utformade för att skydda kablar och komponenter i flygplan/luftfartsindustrin i luftburna fordon och utrustning.

 • 7277 automatsäkring

  Sensata

  Klixon® 7277-serien är utformad för tillämpningar som inte kräver de strängare prestandaegenskaperna och godkännandena som för våra militära brytare.

 • 9TC automatsäkring

  Sensata

  Klixon® 9TC-seriens automatsäkring kompenserar för omgivningstemperaturen och har mycket låg vikt i kompakt format.