Sensata

3SB automatsäkring för simulator

- Låg strömstyrka - Snabbt svar på utlösning - Hög prestanda (stötar och vibrationer) - Lägre total systemkostnad - Taktil känsla som är likvärdig med industriellt accepterade brytare för flygplan. - Förpackad i militär standardkonfiguration - Valfri panelmonteringskonfiguration, utbytbara amperevärderingsinsatser (referera till artikel #27515 vid beställning), extrabrytare

Manufacturer

Sensata

Acceleration

5G

Approvals

No

Current

0,2A

Mechanical shock

5G

MIL approval

No

Phase

Single phase

Mounting

Neck mounting

Produktblad

Temperature compensated

No

Sensata

sen_4c_v transparent.png

En världsledare och tidig innovatör inom noggranna sensorer och kontrollenheter utformade för att göra världen renare, säkrare och effektivare. Du hittar dem i många applikationer - var som helst som till exempel från fordonsbromssystem till flygplanskontroller. Klixon termostater och brytare med hög precision är mycket pålitliga med mycket låg vikt och kompakt storlek för din säkra funktion.

Missionskritisk betyder produkter som är viktiga och svåra att göra. Du hittar 47.000 unika produkter i Sensata Technologies många applikationer.
Sensata-enheter finns i system som skyddar människor och miljön, så det vi gör är viktigt. Var stolt över att veta Sensatas teknologier förbättrar säkerhet, effektivitet och komfort för miljontals människor varje dag.

https://www.sensata.com/