Sensata

6766-19

Termiska automatsäkringar från 35A till 150A vid 30VDC. Väderskyddade med manuell återställning och utvecklade för svåra miljöer. Vanliga tillämpningar är elektriskt skydd av tung utrustning och batterier för bussar, tunga lastbilar, entreprenadutrustning, marina fordon, terrängfordon och elhybridfordon.

Manufacturer

Sensata

Acceleration

No

Current

150A

Mechanical shock

No

MIL approval

Yes

Voltage

30VDC

Reset

Manual

Mounting

Panel

Produktblad

Sensata

sen_4c_v transparent.png

En världsledare och tidig innovatör inom noggranna sensorer och kontrollenheter utformade för att göra världen renare, säkrare och effektivare. Du hittar dem i många applikationer - var som helst som till exempel från fordonsbromssystem till flygplanskontroller. Klixon termostater och brytare med hög precision är mycket pålitliga med mycket låg vikt och kompakt storlek för din säkra funktion.

Missionskritisk betyder produkter som är viktiga och svåra att göra. Du hittar 47.000 unika produkter i Sensata Technologies många applikationer.
Sensata-enheter finns i system som skyddar människor och miljön, så det vi gör är viktigt. Var stolt över att veta Sensatas teknologier förbättrar säkerhet, effektivitet och komfort för miljontals människor varje dag.

https://www.sensata.com/