Sensata

FDLA, FDLM, FDLS och FDLT

Termiska automatsäkringar från 35A till 150A vid 30 VDC. Finns med automatisk eller manuell återställning, utlösningsindikering och som omkopplare i en och samma enhet. F-serien är väderbeständig, gnistskyddad och kan inte återställas innan kretsen är säker igen. Allt detta i en mycket robust konstruktion med terminalbultar tillgängliga i 1/4" eller den större 3/8". Robust hölje för att ge skydd i den hårda miljön som till exempel finns i tunga lastbilar, terrängfordon, marin- och byggnadstillämpningar.

Manufacturer

Sensata

Acceleration

No

Current

150A

Mechanical shock

No

MIL approval

No

Voltage

30VDC

Reset

Manual

Sensata

sen_4c_v transparent.png

En världsledare och tidig innovatör inom noggranna sensorer och kontrollenheter utformade för att göra världen renare, säkrare och effektivare. Du hittar dem i många applikationer - var som helst som till exempel från fordonsbromssystem till flygplanskontroller. Klixon termostater och brytare med hög precision är mycket pålitliga med mycket låg vikt och kompakt storlek för din säkra funktion.

Missionskritisk betyder produkter som är viktiga och svåra att göra. Du hittar 47.000 unika produkter i Sensata Technologies många applikationer.
Sensata-enheter finns i system som skyddar människor och miljön, så det vi gör är viktigt. Var stolt över att veta Sensatas teknologier förbättrar säkerhet, effektivitet och komfort för miljontals människor varje dag.

https://www.sensata.com/