Stopcircuit

Tiny

Produktfördelar: - Driftspänning upp till 150VDC per pol för DC-versioner. - Magnetotermisk detektering, enbart magnetisk eller enbart termisk. - Förstärkt slagtålighet som gör det möjligt att använda dem under de svåraste förhållanden, särskilt i militära tillämpningar. - Kalibermarkering på aktiveringsknappen. - Tätningstillbehör på framsidan. - Specialprodukt enligt kundens specifikationer. - Storlekar på begäran. - Beställning och monteringslösning på begäran. STOPCIRCUIT-Automatsäkring uppfyller alla krav. Standarder: - Överensstämmelse med standarden IEC 60 898. - Överensstämmelse med standarden NF F 62 001 om termisk-magnetiska brytare för tåg. - Motståndskraftig mot vibrationer och stötar. - Temperaturkompensation från -40°C till +85°C (endast på GD-versionen).

Manufacturer

Stopcircuit

Stopcircuit

Stopcircuit.png

Specialiserad på design av single och multipolära brytare som klarar de tuffaste klimat- och mekaniska miljöerna. Olika alternativ finns som signalposition, termisk kompensation, motståndskraft mot kraftiga mekaniska stötar och vattentäthet.
Vi vill placera STOPCIRCUIT som ledare för elektriska skyddslösningar och gränssnittslösningar med högt mervärde för våra kunder på våra nischmarknader, järnväg, kärnkraft, energi och försvar.
Vi vill vara framstående på små och medelstora kvantiteter med specifika anpassade produkter för att säkerställa att våra tjänster är upp till kundernas förväntningar och deras krav.
Prioritering är och måste förbli kundnöjdhet med den höga kvaliteten på produkter och tjänster från den första kontakten till användningen av de produkter som tillhandahålls.
 

http://www.stopcircuit.fr/en/