Jinpat

Anpassningar av LPC-serien

I många tillämpningar krävs av en släpring inte bara för att leverera kraft utan även kraft, datasignal, gas eller vätska tillsammans i en integrerad enhet. För att svara på den ökande marknaden för integrerade lösningar har JINPAT utvecklat ett brett utbud av integrerade släpringar med kombinationer av data och kraft i flera mekaniska konfigurationer för att uppfylla dina applikationsbehov.

Manufacturer

Jinpat

Approvals

None

Circuits

1; 2; 3; 4; 6; 7; 8; 12; 18; 19; 24; 36

IP code rating

IP54; IP65; IP68

Material

Plastic; Stainless steel

Max operating speed

300 rpm

Fieldbus/Interface

Current; Signal; Fiber optic

Produktblad

Jinpat

Jinpat.jpg

Jinpat Electronics grundades 1996 och är en världsledande leverantör av släpringar.
Jinpat har det bredaste sortimentet av släpringar och roterande svivlar. Tillverkning av olika industriella släpringar för industrimaskiner, övervaknings- och radarsystem, automatisering, artificiell intelligens, flygplan, medicintekniska produkter, marin utrustning, försvar, etc.
Med över två decennier av forsknings- och produktionserfarenhet samarbetar Jinpat med multinationella företag, forskningsinstitutioner, försvarsavdelningar, prestigefyllda universitet och många fler.
Dessutom tillhandahåller Jinpat både standardprodukter och anpassningar, vi löser det mesta. Alla produkter tillverkas enligt kvalitetssäkringssystemet ISO9001.
 

JINPAT