Gigavac

0856 Deutsch kontaktsdonskit

Kontaktdon endast för Gigavac smarta kontaktorer GXC/GXS och MXC/MXS.

Manufacturer

Gigavac

Produktblad

Gigavac

gigavac-logo.jpeg

Amerikansk tillverkare av likströmskontaktorer, högspänningsreläer och manuella säkerhetslastbrytare.
GIGAVACs förseglade brytarexpertis inkluderar produkter som är framtagna med hjälp av ny patenterad teknik till en lägre kostnad för dessa marknadsledande och förseglade kontaktorer och manuella brytare.
GIGAVAC grundades 2002 av en liten grupp entusiaster som  startade ett företag med kunden i fokus. Den ursprungliga inriktningen på högspänningsreläer med mångårig erfarenhet och kunskap av konstruktion, tillverkning och applikationstjänster av förseglade brytare som de anställda tagit till företaget.
Denna tillväxt gjorde det också möjligt för GIGAVAC-teknik att fokusera på att använda sin expertis för att utveckla en ny teknik för att hantera utmaningarna med höga effektomkopplingar i en förseglad kontaktor. Resultatet är den patenterade EPIC-serien (metall/keramisk sammanfogning) av förseglade kontaktorer som introducerades i slutet av 2006. EPIC-kontaktorer har alltid tillverkats exklusivt hos GIGAVAC i USA.
Raden av EPIC-produkter växte till att omfatta GX industrikontaktorer, MX för den mobila marknaden och smarta kontaktorer. GIGAVAC's erfarenhet av hermetiska kontaktorer inkluderade därför produkter som drar nytta av ny patenterad teknik till en lägre kostnad än andra förseglade kontaktorer och manuella brytare.
GIGAVAC, medlem av Sensata Technologies-gruppen, välkomnar dig att besöka deras nya ISO9001, 3 700 kvm stora fabrik och huvudkontor i Carpinteria nära Santa Barbara, Kalifornien för att ta reda på mer om de oöverträffade förseglade växlingsprodukterna.

Gigavac