Sensata

CM, CA, CDM och CDA

Termiska automatsäkringar från 2A till 40A vid 30VDC eller 120VAC. Snabb responstid och med automatisk eller manuell återställning. C-serien är kompakt, lätt, väderbeständig om så önskas och lämpar sig då för svåra miljöer. Vanliga tillämpningar är skydd av tillbehör, utrustning, batterier för marin, terräng, äventyr, gruvor, jordbruk och elektriska hybrider.

Manufacturer

Sensata

Acceleration

yes 10G

Current

40A

Mechanical shock

No

MIL approval

Yes

Voltage

30VDC; 120VAC

Reset

Manual

Mounting

Panel

Produktblad

Sensata

sen_4c_v transparent.png

En världsledare och tidig innovatör inom noggranna sensorer och kontrollenheter utformade för att göra världen renare, säkrare och effektivare. Du hittar dem i många applikationer - var som helst som till exempel från fordonsbromssystem till flygplanskontroller. Klixon termostater och brytare med hög precision är mycket pålitliga med mycket låg vikt och kompakt storlek för din säkra funktion.

Missionskritisk betyder produkter som är viktiga och svåra att göra. Du hittar 47.000 unika produkter i Sensata Technologies många applikationer.
Sensata-enheter finns i system som skyddar människor och miljön, så det vi gör är viktigt. Var stolt över att veta Sensatas teknologier förbättrar säkerhet, effektivitet och komfort för miljontals människor varje dag.

https://www.sensata.com/