Sensata

PDLA och PDLM

35A till 150A Termiska automatsäkringar med hög precision och upp till 30VDC Utvecklad för att klara de värsta möjliga miljöerna. Väderbeständig och klarar av vibrationer upp till 10G och stöttålighet upp till 100G. Lämplig för både militära och kommersiella tillämpningar där höga krav på noggrann drift finns.

Manufacturer

Sensata

Acceleration

yes 10G

Current

150A

Mechanical shock

yes 100G

MIL approval

Yes

Voltage

30VDC

Reset

Manual

Mounting

Panel

Produktblad

Sensata

sen_4c_v transparent.png

En världsledare och tidig innovatör inom noggranna sensorer och kontrollenheter utformade för att göra världen renare, säkrare och effektivare. Du hittar dem i många applikationer - var som helst som till exempel från fordonsbromssystem till flygplanskontroller. Klixon termostater och brytare med hög precision är mycket pålitliga med mycket låg vikt och kompakt storlek för din säkra funktion.

Missionskritisk betyder produkter som är viktiga och svåra att göra. Du hittar 47.000 unika produkter i Sensata Technologies många applikationer.
Sensata-enheter finns i system som skyddar människor och miljön, så det vi gör är viktigt. Var stolt över att veta Sensatas teknologier förbättrar säkerhet, effektivitet och komfort för miljontals människor varje dag.

https://www.sensata.com/